جلوگیری از پوسیدگی دندان ها با خوردن میوه زغال اخته

جلوگیری از پوسیدگی دندان ها با خوردن میوه زغال اخته

پژوهشگران مي‌گويند مصرف زغال اخته از پوسيدگي و كرم خوردگي دندانها پيشگيري مي‌كند.
دانشمندان تركيبي را در اين ميوه يافته‌اند كه از چسبيدن باكتريها به دندان و در نتيجه تشكيل رسوبات جرم دندان جلوگيري مي‌كند.

اين ميوه پيشتر در كاهش خطر بروز عفونتهاي دستگاه ادراري كه عامل آن باكتري است نيز مفيد شناخته شده است.

نتايج تحقيقات مركز پزشكي دانشگاه راچستر در نيويورك قرار است در نشريه “‪ “Caries Research‬منتشر شود.

با اين حال مصرف زغال اخته بايد به وعده‌هاي غذايي محدود شود تا از بروز مشكلات بالقوه پيشگيري شود.

هدف از اين تحقيق استخراج خواص حفاظتي اين ميوه و افزودن آن به خميردندان يا دهان شويه اعلام شده است.

دكتر “هيون كوو” مردم را از خوردن يا نوشيدن مقادير زياد فراورده‌هاي حاوي زغال اخته بازداشت.

وي مي‌گويد فراورده‌هاي حاوي زغال اخته مملو از شكر است كه خود مهمترين علت پوسيدگي دندانها محسوب مي‌شود.

علاوه برآن اين ميوه حاوي يك اسيد طبيعي است كه مي‌تواند مواد معدني ضروري موجود در دندانها را از بين ببرد.

در اين مطالعه محققان ماده مصنوعي “‪ “hydroxyapatite‬را كه
ماده‌اي شبيه ميناي دندان است با آب زغال اخته پوشاندند.

سپس باكتري “‪ “sreptococcus mutans‬را كه عامل پوسيدگي دندان است به آن افزودند.

پیشنهادی