استفاده از میوه خرمالو فشار خون بالا را کاهش میدهد

استفاده از میوه خرمالو فشار خون بالا را کاهش میدهد

مصرف ميوه پاييزي خرمالو به دليل داشتن دو عنصر پتاسيم و منيزيم موجب کاهش چربي و فشارخون بالا در افراد است.

ميترا زراتي کارشناس ارشد تغذيه و استاد دانشگاه ضمن بيان اين مطلب با توصيه به افراد مبني بر مصرف خرمالو به دليل داشتن مواد مغذي و انواع ويتامين‌ها در اين ميوه گفت: وجود عناصري همچون پتاسيم و منيزيم به خرمالو خاصيت کاهش دهنده چربي ( کلسترول بد LDL) و فشار خون نيز داده است و به همين دليل اين ميوه براي سلامتي بيماران قلبي و افراد داراي چربي و فشارخون بالا بسيار مفيدست.

وي در مورد علت ضد سرطاني بودن ميوه خرمالو اظهار كرد: وجود مقدار زيادي فيبر و مواد آنتي اکسيداني همچون تانن، فنول، ويتامين C،‌ ليکوپنو لوتئين باعث خاصيت ضدسرطاني اين ميوه است.

گفتني است: هر ۱۰۰ گرم ميوه خرمالو حاوي ۸۰ کيلو کالري انرژي،‌ ۱۹ گرم قند ساده و پيچيده و۷۹ گرم آب است.

پیشنهادی